Șoferul care a căzut cu mașina în Dunăre s-a ales cu dosar penal

349

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului care a căzut cu mașina în Dunăre, sâmbătă, 7 octombrie, în zona localității Coronini din județul Caraș-Severin.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin precizează că, în cazul în care cei patru pasageri, care ar fi fost în autoturism iar acum sunt dispăruți, vor fi găsiți decedați, șoferul mașinii va fi cercetat și pentru ucidere din culpă.

Un  bărbat de 45 de ani din Berzeasca se deplasa, sâmbătă, cu mașina spre Moldova Nouă. În zona localității Coronini, într-o curbă la dreapta, mașina a părăsit partea carosabilă pe partea stângă de deplasare, lovind glisiera metalică dublă, și a căzut în Dunăre. Șoferul a reușit să se salveze și a relatat că în mașină se mai aflau alte patru persoane, toate din Sichievița. Pasagerii din mașină erau membrii aceleiași familii – tatăl de 48 de ani, mama de 40 de ani, precum și doi dintre copiii acestora, un băiat de 22 de ani şi o fetiţă în vârstă de trei ani.

Şoferului maşinii, care are permis de conducere din luna noiembrie a anului trecut, i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ