Șoferii unei firme de curierat, surprinși în ipostaze iresponsabile pe o șosea VIDEO

272

O goană nebună ar fi putut să-i coste viaţa pe doi şoferi de la o firmă de curierat. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum primul face o depăşire la limită, în timp ce al doilea nu a mai reuşit să ajungă înapoi pe sensul său de mers.

Şoferul a tras de volan în ultimul moment şi a intrat pe terenul agricol din stânga şoselei, evitând astfel impactul cu maşina care venea din faţă. Incidentul s-a produs pe un drum judeţean din Giurgiu, în apropierea comunei Joiţa.

Imaginile au fost postate pe Facebook, de un şofer, pe un grup specializat.

Într-o reacţie pentru Digi24, reprezentanţii companiei de curierat au transmis că situaţia e izolată şi nu reflectă conduita în trafic a miilor de angajaţi. În schimb, şoferii implicaţi se vor alege cu sancţiuni.

„Comportamentul în trafic pe care l-aţi prezentat este regretabil dar este o situaţie izolată care nu reflectă conduita în trafic a miilor de angajaţi care asigură transportul zilnic a sute de mii de colete. (..) Vom aplica sancţiuni şoferilor implicati”, a precizat compania.

Video aici: https://adevarul.ro/news/eveniment/doi-soferi-firme-curierat-surprinsi-alti-participanti-trafic-intr-o-depasire-iresponsabila-video-

LĂSAȚI UN MESAJ