Șoferii sfidează regula, polițiștii împart amenzi

112

UPDATE: Polițiștii locali au descoperit aproape 200 de mașini parcate pe Calea Martirilor, marți. Deși primarul a anunțat că îi amendează pe cei care nu respect regula, agenții s-au dovedit mai iertători și nu au dat sancțiuni. Situația se schimbă însă, de miercuri. „Au fost aplicate un număr de 185 somații, din care 25 la imobilele din zonă, prin care conducătorii auto sunt înștiințați că de mâine (n.r. miercuri) se aplică sancțiuni conform OUG 195/2002. Acțiunea de monitorizare a zonei continuă și după-amiază”, anunță Poliția Locală.

Șoferii timișoreni nu respectă restricția de parcare pe Calea Martirilor, instituită chiar de marți, 18 iunie. Aceștia continuă să își lase autoturismele pe marginea drumului, iar polițiștii locali nu îi iartă. Mai multe echipaje ale Poliției Locale sunt pe teren și îi „ard” la buzunar pe toți cei care au parcat pe bulevard.

Reprezentanții instituției au spus că vor comunica, marți, câte amenzi au dat, dar din fotografiile apărute pe Calea Martirilor sunt zeci de mașini parcate. Vă amintim că autoritățile locale au decis să interzică parcarea pe bulevard după ce acesta a fost reabilitat pentru ca șoferii să poată circula pe toate cele 4 benzi. Astfel, staționarea este interzisă, zilnic, între orele 07:00 și 20:00. Riveranii au voie să parcheze, aici, toată noaptea.

Sursa foto: INFOTRAFIC

LĂSAȚI UN MESAJ