Șoferii semnalează: gropile de pe drumul spre A1 duc la accidente

63

Singurul drum care leagă Timișoara de autostrada spre Arad este, din nou, plin de gropi și denivelări. Starea tehnică proastă a drumului județean 691 duce la accidente, trag un semnal de alarmă șoferii.

Miercuri dimineața, un camion a ajuns în șanț din cauza gropilor, spun ceilalți șoferi care au surprins momentul într-o fotografie și au postat-o pe Facebook. TIR-ul a ajuns în șanț pe tronsonul Giarmata – A1.

Șoseaua ar urma să fie reabilitată și lărgită la 4 benzi. Licitația pentru stabilirea constructorului pentru drumul județean 691 Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata – nod rutier A1 a fost contestată în ultima zi, la final de aprilie.

Licitația a pornit la jumătatea lunii octombrie și se căutau două firme pentru că lucrarea este împărțită pe două loturi (Dumbrăvița – Centura Timișoarei și Centura Tiimișoarei – Giarmata). Rezultatul ar fi trebuit să fie anunțat luni noaptea, la ora 24. Consiliul Județean Timiș a fost anunțat, marți dimineața, că s-a depus contestație.

Astfel, proiectul de aproape 60 de milioane de lei, fonduri nerambursabile, este blocat. Șansele ca în această primăvară să înceapă lucrările sunt reduse pentru că va dura destul de mult soluționarea contestației.

foto – Info Trafic Timis/FB

LĂSAȚI UN MESAJ