Șoferii, amendați la intrarea în localitățile în carantină. Se verifică și transportul în comun

31

Mai mulți șoferi au fost amendați, în ultimele 24 de ore, pentru că au dorit să intre sau să iasă din localitățile din Timiș, aflate în caratină. Autoitățile transmit că verifică, zilnic, și transportul în comun pentru a se asigura că pasagerii merg la muncă sau au alte motive întemeiate pentru a părăsi zonele izolate.

”La activităţi au participat un număr de 301 forţe de ordine, fiind verificate 111 societăți comerciale, precum şi 106 mijloace de transport persoane, dintre care 68 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 296 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 76.400 de lei. Dintre acestea, 274 de sancțiuni contravenționale în valoare de 70.400 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare si 22 de sanctiuni in valoare de 6.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulatie”, a transmis IPJ Timiș.

Zilnic, în intervalul orar 08.00 – 10.00, polițiștii rutieri, împreună cu specialiști din cadrul I.S.C.T.R., acționează în vederea respectării legalității transportului rutier de persoane, totodată fiind avute în vedere și modul de respectare a măsurilor de protecție sanitară în mijloacele de transport în comun.

LĂSAȚI UN MESAJ