Șofer STPT, concediat după o postare pe Facebook

4549

Un șofer de troleibuz angajat al Societății de Transport Public Timișoara a fost dat afară din cauza unei postări pe Facebook. Bărbatul a scris pe grupul angajaților STPT că „noua conducere fură mai mult decât conducerea veche”.

În ciuda crizei de șoferi și chiar dacă angajatul și-a cerut scuze, împotriva bărbatului s-a aplicat cea mai dură sancțiune disciplinară: concedierea. Directorul STPT, Nicolae Bitea, a declarat că decizia a aparținut comisiei de disciplină.

„A fost o acuzaţie publică, i s-a solicitat să vină cu dovezi în ceea ce priveşte acea postare a dânsului. A recunoscut că a greşit, că ar fi consumat ceva alcool în momentul în care a postat şi că nu şi-a dat seama, că îi pare rău, că recunoaşte greşeala şi a exagerat. E o chestiune foarte gravă ce a făcut dânsul. A fost decizia comisiei de disciplină. Dacă dumneavoastră v-ar spune cineva public că v-aţi însuşit ceva ce nu vă aparţine aţi digera lucrul acesta cu lejeritate?”, spune Nicolae Bitea.

Directorul STPT a precizat că, dacă șoferul dat afară va contesta decizia de desfacere a contractului de muncă în instanță, iar judecătorii îi vor da câștig de cauză, bărbatul va fi reangajat.

1 COMENTARIU

  1. Incredibil, cât de mincinoși sunt „noii hoti” impusi de PNL in biata societate, fostă regie !!
    Șofer, nu-ți fie frică de nimic, și eu am destule dovezi încât să dezvaluim faptașii, jutitia își va spune cuvântul în curand !!

LĂSAȚI UN MESAJ