Şofer român, erou în Germania, după ce a salvat două tinere

687

Un şofer român de TIR a devenit erou în Germania, după ce a salvat viaţa a două tinere, dar şi doi cai, dintr-un puternic incendiu izbucnit pe o autostradă.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, pe autostrada 62, în zona oraşului Landstuhl din Germania.

Natalie Müller (39 de ani) se afla la volanul unui SUV marca Jeep, împreună cu cea mai bună prietenă, Claudia Priem, şi mergea către o fermă, acolo unde urma să lase doi cai, care se aflau într-o rulotă tractată de maşină.

La un moment dat, imediat după ce au trecut de un tunel, tinerele au observat că din compartimentul motor ieşea frum.

„Am tras imediat pe dreapta şi am văzut că fumul ieşea de sub capotă. Am sunat imediat la Pompieri”, a declarat Natalie pentru rheinpfalz.de.

Flăcările au cuprins în scurt timp maşina celor două tinere, iar acestea au reuşit să coboare şi să se îndepărteze, însă nu au reuşit să depărteze rulota în care se aflau cei doi cai.

Şoferiţa a povestit cum şoferul român de TIR a intervenit şi a salvat-o pe prietena ei care încerca să intre în maşină pentru a-şi recupera geanta.

Ulterior, a reuşit să deblocheze rulota în care se aflau cei doi cai, a împins-o câţiva metri şi le-a avertizat pe tinere să nu se apropie de maşina care ardea.

După ce le-a salvat pe femeie, dar şi cei doi cai, şoferul român şi-a continuat drumul.

Tânăra a lansat un apel pe Facebook pentru a reuşi să îl găsească pe bărbatul care le-a salvat.

sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.