Șofer prins de radar cu o viteză de supersonic într-un mare oraș din Vest

3123

Polițiștii arădeni au descoperit un șofer care rula cu 147 de kilometri la oră prin oraș într-o zonă în care restricția de viteză este de 50 de kilometri la oră. Șoferul a fost depistat într-o acțiune cu efective mărite care a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

“Au fost depistați conducând pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu cu o viteza mult peste limita legală: un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o viteza de 147km/h și un bărbat de 34 de ani in timp ce rula cu o viteza de 135km/h. În cazul acestora a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Arad, Lorena Radu.

În total au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale în valoare de 26.000 de lei. Dintre acestea, 18 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteza, 8 pentru centura de siguranța, iar 57 pentru alte abateri. Au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și 15 permise de conducere.

sursa: radiotimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ