Șofer cu tupeu, surprins de camera de bord a unui camion. A rămas fără carnet pentru șicane în trafic VIDEO

214

Incidentul s-a petrecut pe un drum naţional, când, înainte de o trecere de pietoni, pe linia continuă, un autoturism Mazda înmatriculat în județul Constanța a depăşit neregulamentar un camion, după care a frânat brusc în faţa sa.

Şoferul de camion a frânat, însă a făcut-o oarecum moderat — cu siguranţă mai puţin brusc decât ar fi aşteptat şoferul din faţa sa — aşa că a lovit uşor Mazda din spate.

Toţi cei de la bordul Mazda au ieşit, acuzându-l iniţial pe şoferul de camion, care le-a indicat asupra faptului că are o cameră de bord, care a filmat întregul moment.

 

Şoferul cu Mazda s-a mai răzvrătit un pic, după care situaţia nu mai era la fel de avantajoasă pentru el. Au convenit să cheme poliţia, trăgând şi maşinile la o parte de pe asfalt.

După cum relatează şoferul de camion, poliţia a fost chemată la locul accidentului şi imaginile de pe camera de bord au fost predate poliţiştilor chiar la faţa locului.

Aceştia le-au vizualizat, după care au decis să-l pună pe şoferul de Mazda sub acuzare de condus agresiv şi periclitare a siguranţei traficului prin provocarea intenţionată a unui accident, fapt care s-a lăsat cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat. Aşa că acum şoferul din Mazda a rămas fără permis, va avea şi o amendă uriaşă de achitat, iar pe lângă toate are de înfruntat şi consecinţele unei anchete penale, relatează Piața Auto.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ