ȘOC pentru ROMÂNII plecați la muncă în STRĂINĂTATE, inclusiv din Timiș! Ce li s-a pregătit în țară?

11158

Șoc pentru toți românii din străinătate! Senatul a adoptat, chiar pe 1 iulie, o nouă lege care îi obligă pe cei ce muncesc în afara țării să plăteasca impozit statului român, pe lângă cel pe care îl plătesc statului în care lucrează, 24% din salariu pe care îl obțin!

Mai mult de atât, cei care lucrează în alte țări decât în România, fie în Uniunea Europeană sau în afara ei, la NEGRU (fără acte doveditoare), sunt obligați să se întoarcă în țară. În caz contrar, dacă sunt depistați, riscă să fie expulzați obligatoriu deoarece nu aduc nici-un beneficiu țării !

Această LEGE a facut ca toți românii plecați să muncească în străinătate să se enerveze și a produs ample discuții în mediul virtual despre diverse proteste la adresa conducerii țării, inclusiv în Timiș!

Sursa: stavarache-george.blogspot.ro

14 COMENTARII

 1. ha! pt asta a stat diaspora la cozi sa ii voteze!!! acu le ia si bani pt privilegiul de a fi stat la coada, ca pe vremea lui raposatu, sa ii aleaga!

 2. Nu e destul ca se plăteste taxele unde lucrezi,în străinătate? !
  În tara sa platesti, pentru ce?!
  Nu are sens!!!
  Daca era bn in tara,nimeni nu pleca de langa ce-i dragi…sa facă in banut in plus!

 3. nu va e rusine nesimtitilor sa va crape capul de prostii gunoaielor…mai bine sa va impozitati voua cit ati furat si inca mai furati si vindeti tara

 4. NU TREBUIE SA STAM CA MÂINILE IN SAN! După ce ca din cauza aleșilor noștri am luat lumea la picior si familiile noastre au avut de suferit dezbinandu ne,acum vor sa ne jecmănească si mai tare,ca sa si facă ei cefele si burtile ca la porci! SUNTEM MULTI SI AR TREBUI SA IEȘIM IN STRADA! Sa va fie rusine nesimțiților pe care noi v am ales! RUSINE VOUĂ!

 5. yo cred k ar treb sa traga de la parlamentari k dorm in parlament…..parlamentari au masini de la stat si un salariu de milione sa traga de la ei nu de la un om sarac ce a plc in strainatate ptr k tara noastra nu ne poate oferi nimik…murim de foame …..

 6. Pai bine mă ,benifici tarii” . statul roman ce benifici aduce cetățeanului roman ca nu il ajuta cu nimic.decat îi pune în cârcă numai taxe și cacaturi peste noapte date de parlamentari porci și hoți. Sa poată sa Is facă ei pensii și indemnizați. .frumos ne fura jegoși astia.fratilor revoluție și aruncat pe ei cu benzina

 7. Normal ei vor impozit dar nu au industrie ca au lăsat să vândă tot ce era an tara de munca si acum ia impozit pe industria altor țări nui corect

 8. Vorba unui svab bátrán,ín Románia atunci se schimbá ín bine,dacá se aruncá bomba atomicá pe parlament,eu am renuntat la cetátenia románá,din cauza,mafiotilor si tiganilor care conduc romulania

LĂSAȚI UN MESAJ