Șoc în lumea muzicii: Un membru al trupei Vunk reținut pentru cămătărie

166

Trompetistul formației Vunk a fost reținut de polițiști într-un dosar de cămătărie în care membrii grupării operau după metoda “Dama cu camelii”.

29 de suspecţi au fost audiaţi la DIICOT, în dosarul de cămătărie de lux în care membrii grupării operau după metodă botezată chiar de ei “Dama cu camelii”. Printre cei reţinuţi se numără şi trompetistul trupei Vunk, reţinut în dosarul cămătarilor din Bucureşti .

Trompetistul Dan Nicolau, binecunoscut fanilor trupei Vunk, a fost reţinut de procurorii DIICOT în dosarul de cămătărie, potrivit unor surse din anchetă.

46 de apartamente şi case din Bucureşti şi Ilfov ar fi ajuns ilegal în proprietatea cămătarilor, pentru că au profitat de nevoia şi neştiinţa unor oameni creduli. Suspecţii – spun procurorii – au acordat împrumuturi cu dobânda mare şi termen scurt de returnare şi, de fiecare dată, au cerut drept garanţie locuinţa celui ajuns la ananghie. Apoi aşteptau că omul să nu poată achita datoria şi orice întârziere, atrăgea executarea silită. După care membrii grupării cumpărau imobilele la licitaţii trucate, cu ajutorul unui executor judecătoresc care avea misiunea de a anunţa cât mai târziu licitaţia. cu cel mult o zi înainte şi cât mai aproape de ora la care băncile îşi închid porţile, că să nu aibă nimeni timp să depună garanţie.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ