ŠKODA KODIAQ, în premieră la Timișoara, la Procar GALERIE FOTO

563

Timişorenii sunt invitaţi să facă cunoştinţă cu ŠKODA KODIAQ, nouă vedetă din gama constructorului ceh de automobile. Modelul este expus în premieră, zilele acestea, în showroom-ul Procar – Centrul Škoda Timişoara.

KODIAQ beneficiază din plin de noul limbaj de design ŠKODA, modern, clar şi expresiv. Totodată, este un automobil realizat la standarde ridicate, lipsite de compromisuri, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea, cât şi calitatea prelucrării. Noua vedetă are toate atuurile pentru a deveni o adevărată parteneră de întâlniri importante pentru admiratorii mărcii. Astfel, reconectarea cu pasiunile și lucrurile esențiale devine posibilă, indiferent de locul în care te afli.

skoda (4)

ŠKODA KODIAQ este un SUV impresionant, cu design puternic, spaţiu generos şi soluţii inovatoare de conectivitate. Dispune de cel mai mare portbagaj din clasa să, are o lungime de 4,70 m şi opţiune pentru al treilea rând de scaune (7 locuri). Interiorul elegant şi confortabil este realizat cu materiale de calitate şi multe caracteristici „Simply Clever”.

skoda (5)

Procar – Centrul Škoda Timişoara expune în premieră nouă ŠKODA KODIAQ în showroom-ul sau din Calea Sagului 138B, în zilele de vineri şi sâmbătă, 3-4 martie 2017, orele 9,00-18,00. Prezentarea este concepută într-un mod spectaculos şi interactiv, cu surprize atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, cu tehnologii de ultima generaţie, gen realitate virtuală şi gadgeturi electronice. ŠKODA KODIAQ este deja disponibil la vânzare, cu preţuri începând de la 20.806 euro cu TVA.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ