Situația patrimoniului de la Aerodromul Cioca ar putea fi deblocată. CJ Timiș, pregătit să cumpere clădirile Primăriei

46

Consiliul Județean Timiș este pregătit să cumpere clădirile Primăriei Timișoara cu aproximativ două milioane de lei. În ședința de marți, aleșii județeni au aprobat cumpărarea imobilelor vechi pe care administrația Timișorei le are pe terenul consiliului.

Apoi, investițiile de modernizare ale aerodromului ar putea începe. „Am ajuns la un consens și le vom achiziționa la preț de inventar. Poate fi o sursă de ajutor pentru Primăria Timișoara să treacă peste această perioadă critică și este de bun augur pentru investițiile pe care le va face CJT. La Aerodromul Cioca putem merge mai departe cu realizarea heliportului, a aerodromului, precum și realizarea unei zone de spectacole pentru Timișoara, dar și pentru cetățenii județului”, a declarat vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

Consiliul Județean Timiș încearcă, de mai mulți ani, să obțină acele clădiri pentru a putea moderniza aerodromul. Aici ar urma să fie atât o bază aeriană nouă, cât și o zonă unde s-ar putea ține concerte sau festivaluri de mare anvergură.

LĂSAȚI UN MESAJ