Situația critică de la Poli într-un cuvânt: ”Amatorism!”

262

ACS Poli Timișoara este în prag de retrogradare după un singur sezon petrecut în Liga I. Campania de transferuri din iarnă făcut de conducerea clubului este principala cauză a situației actuale în opinia puținilor fotbaliști rămași: ”Amatorism”!

Eșecul de acasă contra Concordiei Chiajna a spulberat aproape în totalitate orice șansă a timișorenilor de a evita ratrogradarea. Un 1-3 în fața ilfovenilor care o păstrează pe Poli pe locurile retrogradabile.

Unul dintre jucătorii alb-violeților a pus punctul pe i în ceea ce privește actuala situație a clubului. Explicația vine în contextul în care Poli reușise o toamnă onorabilă în Liga I în ciuda lipsurilor, însă primăvara a adus dezastrul pe Dan Păltinișanu. Desele schimbări de jucători și probabil și înlocuirea antrenorului au debusolat complet o corabie peticită ce se chinuia și așa să plutească.

”Dintr-o dată să plece 15 jucători, nu a fost în regulă. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar cei ce au venit nu au adus un plus. Nu am mai întâlnit un asemenea amatorism și sper să nu mai întâlnesc niciodată așa ceva!”, a spus fundașul stânga Dan Popescu.

Poli s-a despărțit în iarnă de mai mulți titulari importanți (vezi cazurile lui Luchin, Curtean, etc) sau a trimis la echipa secundă alți jucători cu experiență (Croitoru, Kirschstein), aducând în schimb jucători din ligile inferioare ale Spaniei, Angliei și Olandei. Și când spunem ligile inferioare nu ne referim neapărat doar la eșalonul secund…

LĂSAȚI UN MESAJ