Sinucidere la Spitalul Județean din Timișoara! S-a aruncat în gol de la etajul nouă

2301

O femeie în vârstă de 87 de ani, care suferea de mai multe afecţiuni grave, a murit, vineri seara, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Judeţean Timişoara. Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX, că femeia în vârstă de 87 de ani era internată de joi pe Secţia de Neurologie, fiind diagnosticată cu mai multe afecţiuni grave.

“Este vorba de o persoană de sex feminin, în vârstă de 87 de ani, care a fost internată cu o patologie complexă, gravă şi multiplă, şi care s-a aruncat de la etajul nouă al spitalului, pe care se află Secţia de Neurologie. A deschis geamul salonului în care era internată şi s-a aruncat în gol. A murit pe loc, imediat, în câteva secunde, colegii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns la ea, dar nu au mai putut face nimic”, a afirmat medicul Marius Craina.

În acest caz, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în care se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

“Femeia suferea de semipareză pe partea stângă. A deschis geamul salonului şi s-a aruncat în gol de la etajul nouă. A căzut pe acoperişul de la etajul unu al spitalului. În trecut, a mai avut tentative de sinucidere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

sursa: mediafax.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ