Singurul drum din sat, un adevărat calvar. Imaginile filmate de un șofer revoltat VIDEO

141

Revoltat de starea jalnică în care se află drumul dintr-un sat din judeţul Bacău, un localnic a decis să atragă atenţia asupra situaţiei pe care o îndură oamenii.

Mocirla din imaginile de mai jos nu este decât singura cale de acces a locuitorilor dintr-un cătun băcăuan către centrul satului. Maşinile cu greu pot înainta prin nămolul care este prezent permanent în anotimpul de dezgheţ, cum este acum, sau atunci când plouă. De asemenea, oamenii sunt nevoiţi să se echipeze cu cizme de cauciuc pentru a merge pe stradă, printre şanţuri.

O filmare a unui localnic vine să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei grave în ce priveşte drumul respectiv. „Aveţi în filmare singura cale de acces spre cătunul Butnărie din satul Căbeşti, comuna Podu Tucului, din Bacău. În 2020, pentru un cătun cu oameni bătrâni şi copii mici e un adevărat calvar. Nici gând de locuri de muncă, apă curentă, canalizare sau gaze. La acestea locuitorii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. În aceeaşi comună, dar pe considerente politice sau pe principiul nepotismului sunt şi drumuri ireproşabile. Astfel stăm şi ne întrebam: merită să mai stăm în România, când avem doar obligaţia de a plăti taxe şi impozite pentru binele altora?”, este postarea făcută de locanic pe Facebook.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ