Simonis, despre directorul Unifarm: „A fost menținut în funcție de guvernul liberal”

37

Directorul Unifarm, Adrian Ionel, este menținut de Guvernul liberal, a declarat liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

DNA a anunțat începerea urmăririi penale pentru directorul Unifarm. Dincolo de dezbaterea și retorica pe „cine l-a numit în 2012, cine i-a prelungit mandatul în 2016”, rămâne totuși faptul că acesta este menținut de șase-șapte luni de Guvernul liberal. O să-mi spuneți acum, vezi-Doamne, că e pe concurs, nu poate fi demis, dar eu vă reamintesc că ați demis prin țară directori de spitale pe unde ați vrut și pe unde nu ați vrut, a spus astăzi liderul deputaților social-democrați.

Procurorii DNA au dispus control judiciar pe o durată de 60 de zile pe numele directorului general al Unifarm S.A., acuzat că a luat mită 760.000 de euro.

Ionel Eugen Adrian este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite, complicitate la trafic de influență, instigare la fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.

Adrian Ionel a reacționat la acuzația DNA: „Sunt nevinovat și aștept să pot convinge prin dovezi cu privire la acest fapt”.

LĂSAȚI UN MESAJ