SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale

72

Pentru cei ce doresc derios să se apuce de o afacere a apărut o nouă oportunitate.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator și S.C. GAPA S.R.L. partener, continuă activitățile derulate prin Proiectul SIA VEST- Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă, prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru un număr de 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă.

Cod Proiect My Smis: 105255

Până în prezent, în cadrul Proiectului, au fost derulate următoarele activități:
 8 sesiuni de informare privind oportunitățile și condițiile de participare la acțiunile proiectului;
 6 anunțuri pentru înscrierea la sesiunile gratuite de formare de competențe antreprenoriale;
 2 cursuri de competențe antreprenoriale.
Sunt așteptați cei ce doresc propria lor afacere să se înscrie în grupul țintă. Cursurile de antreprenoriat sunt gratuite.

Absolvenții cursurilor au oportunitatea de a pregăti un plan de afaceri și de a participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului. 44 planuri de afaceri vor fi selectate spre finanțare.

Finanțarea este nerambursabilă în proporție de 100%. Suma disponibilă pentru finanțarea START UP-urilor este de 6.420.240,78 lei.

Cursurile se desfășoară periodic, până în luna septembrie 2018, la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr.3.

Informații suplimentare și înscrieri în grupul țintă la sediul CCIA Timiș din Timișoara, P-ța Victoriei nr.3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail: office@cciat.ro , Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.
Website: www.cciat.ro
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ