„Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”, la prima ediție

18

Campania de adopții canine „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” demarează la finalul acestei săptămâni. Astfel, autoritățile locale vor să găsească case pentru cățeii aflați în adăpostul de la marginea orașului. Primmul târg de adopții are loc sâmbătă, 21 august, în Parcul Alpinet, între orele 10:00 și 14:00.

„Timișorenii care doresc să adopte vor fi așteptați de 15 câini, deparazitați, vaccinați, sterlizați, microcipați și foarte sociabili. În fiecare zi de sâmbătă la Danyflor, cu sprijinul voluntarilor, se derulează programe de socializare pentru patrupedele aflate în adăpost, programe care fac parte din pregătirea lor pentru adopție. La Danyflor sunt în jur de 400 de câini fără adăpost, cifra fiind diferită în fiecare zi. De pildă, în 12 august erau 426, iar la 1 august erau 412. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor. ro sau pe facebook”, a transmis Primăria Timișoara.

Timișorenii și asociațiile de protecție a animalelor sunt chemați de Primăria Timișoara să se implice în acțiunile de promovare a creșterii responsabile a animalelor de companie și adopției câinilor din adăpostul public.

Propunerile, sugestiile, cererile de colaborare, participare și voluntariat pot fi trimise pe toată durata campaniei( august-octombrie 2021), pe adresa de e-mail: alexandra.pintea@primariatm.ro sau pot fi înregistrate pe site-ul primăriei, www.primariatm.ro. (sesizari/ mediu, parcuri și spații verzi/ animale fără stăpân)- https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/.

LĂSAȚI UN MESAJ