Și imigranții nu mai vin… Dar e plin cu contrabandiștii de țigări!

315

Poliţiştii de frontieră au confiscat 449 de pachete cu ţigări de provenienţă Serbia, găsite ascunse în diferite locuri intr-un autoturism marca Range Rover, al cărui şofer era cunoscut că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă.

În după-amiaza zilei de 15 martie 2016, ora 17.30, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii, pe conducătorul unui autoturism (Rover) despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilicit de ţigări de contrabandă.
La controlul autoturismului condus de P. Daniel, în vârstă de 35 de ani, în care se afla ca pasager P. Marian, în vârstă de 40 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi, poliţiştii de frontieră mehedinţeni împreună cu echipa canină antitabac din cadrul Biroului Vamal Porţile de Fier, au descoperit, ascunsă în pragurile autoturismului şi într-un loc special amenajat la roata de rezervă, cantitatea de 449 de pachete cu ţigări marca Winston şi Pall Mall, pentru care acesta nu avea documente de provenienţă.
Tigările urmau să fie distribuite pe piaţa neagră din localităţile judeţului Mehedinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ