Și-au luat avânt spre promovare

109

Fetele de la UVT Agroland Timișoara au făcut un prim pas hotărât către promovarea în prima ligă de volei. Gazdele turneului și-au luat avânt către Divizia A1 cu un categoric 3-0 în fața lui Rapid București.

Start perfect pentru voleibalistele Timișoarei în turneul de promovare organizat în sala Constantin Jude în sfârșitul acestei săptămâni. UVT Agroland a obținut prima victorie din cele două care îi sunt necesare pentru a-și atinge scopul – promovarea în elita voleiului. Liderul seriei vestice a tranșat rapid disputa primei zile, 3-0 (25-19, 25-12, 25-18) în fața lui Rapid București.

Fetele pregătite de Bogdan Paul au avut nevoie de ceva mai mult de o oră pentru a rezolva soarta acestei partide. Căpitanul Diana Balintoni a concluzionat: ”Ne bucurăm foarte mult pentru acest rezultat. Sper că am reușit să mulțumim publicului care ne-a susținut azi în număr atât de mare. Îi așteptăm și în zilele următoare. Turneul a început astăzi și vom juca până în ultima zi la fel. Niciun meci nu seamănă cu altul”.

UVT Agroland joacă sâmbătă, de la ora 19, în compania lui CSM Focșani și o nouă victorie i-ar asigura promovarea indiferent de rezultatele ultimei zile. Turneul se încheie duminică, atunci când timișorencele înfruntă pe Universitatea Cluj. Ardelencele au și ele o victorie după un 3-0 în fața focșănencelor vineri după-amiază.

 

LĂSAȚI UN MESAJ