Și-a trimis fiica minoră singură în străinătate și a pierdut legătura cu ea. Au găsit-o polițiștii

81

O femeie din Caraș-Severin a sunat, noaptea trecută, disperată la 112 după ce nu a mai putut lua legătura cu fiica sa minoră pe care a trimis-o singură în străinătate. Potrivit polițiștilor, în urmă cu câteva zile, femea din Reșița și-a trimis fiica de 13 ani în Austria la rude, prin intermediul unei firme de transport internațional de persoane, încredințând-o unuia dintre șoferi, pe bază de procură notarială. Marți, fiica acesteia trebuia să revină în țară cu același mijloc de transport, iar după ce ar fi luat legătura cu minora, fata i-ar fi spus mamei că se află pe raza județului Timiș, ulterior telefonul minorei fiind închis.

De asemenea, femeia nu a putut da alte detalii cu privire la identitatea persoanei căreia i-a încredințat minora sau cu privire la mijlocul de transport cu care se deplasa.

În urma verificărilor telefonice efectuate de către dispeceratul I.P.J. Caraș-Severin s-a reușit identificarea firmei de transport internațional cu care se deplasa minora.

În paralel, cazul a fost preluat de către polițiști de la I.P.J. Timiș, care au identificat-o pe minora de 13 ani, în apropierea localității Giarmata, microbuzul de transport persoane cu care se deplasa fiind oprit într-o benzinărie.

Minora a fost preluată de polițiști. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni sau contravenții, fiind predată mamei.
Polițiștii avertizează: Suntem responsabili pentru copiii noștri! Copiii nu sunt bagaje de mână!

LĂSAȚI UN MESAJ