Și-a făcut datoria și s-a ales cu o boală incurabilă. Un jandarm a ajuns la spital după ce a fost zgâriat de către o persoană infectată cu HIV

292

Momente grele pentru un jandarm din Bucureşti! Acesta este internat la spital fiind suspect că a fost infectat cu HIV după ce a intervenit în conflictul pe care doi controlori RATB îl avea cu un om al străzii.

Jandarmul s-a rănit în timp ce încătușa omul străzii, extrem de violent, el intrând în contact cu sângele celui din urmă, despre care s-a aflat că e infectat cu virusul HIV.

„În jurul orei 18.00 (joi, n.r.) un echipaj de jandarmi aflat în zona Universitate a observat într-o stație RATB o altercație între mai multe persoane. Persoanele implicate erau doi controlori RATB și o persoană fără adăpost, toți având leziuni la nivelul feței. Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea persoanelor, persoana fără adăpost, extrem de violentă, fiind încătușată”, informează Jandarmeria Capitalei.

Potrivit sursei citate, în momentul încătușării omului străzii, jandarmul a fost zgâriat la mâna dreaptă, intrând în contact cu sângele acestuia, despre care s-a aflat ulterior că este infectată cu virusul HIV.

„Jandarmul rănit a fost transportat la spitalul Matei Balș pentru investigații și tratament profilactic. Persoanele implicate, trei bărbați în vârstă de 27, 23 și respectiv 43 de ani, au fost conduse la Secția 1 de Poliție pentru cercetări”, mai spune sursa citată.

Sursă: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ