Și-a aruncat copiii de la etaj, apoi s-a sinucis. Totul, după o ceartă cu soțul

464

O femeie din statul american Massachusetts şi-ar fi aruncat cei doi copii, o fetiţă de patru an şi un băieţel de un an și 4 luni, de la ultimul etaj al unei parcări etajate chiar în prima zi de Crăciun. După comiterea celor două crime, femeia s-a aruncat de pe aceeaşi clădire, transmite Daily Mail.

Corpul lui Erin Pascal, o femeie de 40 de ani din Boston, Statele Unite, a fost descoperit, joi, lângă cadavrele celor doi copii ai săi. Autorităţile cred că femeia şi-a aruncat copiii de pe clădire înainte de a plonja în gol.

Autorităţile au fost alertate de soţul lui Pascal, care a apelat serviciile de urgenţă pentru a le transmite că femeia avea tendinţe suicidale şi tocmai avusese loc o ceartă în familie.

Până în momentul de faţă, autorităţile nu au reuşit să descopere ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Însă, „dacă un părinte poate face propriilor copii aşa ceva, înseamnă că suferea de probleme severe de sănătate mintală şi avea nevoie imediată de ajutor“, a spus procurorul Rachael Rollins.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ