Show-ul Disney în concert ajunge și la Timișoara

186

După sute de reprezentații de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY ÎN CONCERT, ajunge în premieră și în România, într-un turneu național cu reprezentații în 5 orașe.

Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, acompaniați de Camerata Regală,  vor interpreta cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”. Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Pirații din Caraibe” sau „Cocoșatul de la Notre-Dame”.

Spectatorii vor trăi o experiență Disney completă, toate aceste capodopere muzicale interpretate live fiind însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney.

„Anunțăm cu bucurie participarea acestor artiști la serile magice Disney in Concert: Paula Seling, considerată vocea de aur a României, artistă  a cărei prezență scenică este parcă desprinsă dintr-o poveste Disney. Dalma Kovacs, una dintre vocile favorite ale României și totodată actriță, a fost aleasă de Disney să interpreteze celebra melodie Let it Go din Frozen în versiunea dublată în română a filmului. Publicul o va recunoaște imediat și va aprecia, de data aceasta live, performanțele ei vocale. Florin Ristei, carismatic, talentat și efervescent, va crea  momente memorabile pe melodiile din Jungle Book sau Aladdin. În curând vom anunța și restul artiștilor care vor completa spectacolul Disney in Concert”, spun organizatorii.

La fel ca filmele Disney, conceptul show-ului „Disney Magical Music from the Movies” se adresează atât copiilor cât și adulților, deoarece fiecare adult a fost cândva un copil desfătat de Disney. Camerata Regală, ansamblu alcătuit din instrumentiști de excepție, va asigura coloana vertebrală a seriei de evenimente de înaltă ținută artistică, potrivită pentru orice tip de vârstă.

„Magical Music from the Movies” – DISNEY ÎN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată! Turneul include reprezentații în București, Cluj, Timișoara, Brașov și Craiova, în luna noiembrie 2016.

Spectacolul din Timisoara va avea loc pe 7 noiembrie, de la ora 19.00 la Sala Sporturilor „Constantin Jude” (Olimpia). Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, vandbilete.ro, bilet.ro.  

LĂSAȚI UN MESAJ