Shakira o interpretează pe Gazelle, în animația „Zootropolis”

300

Shakira îşi împrumută vocea lui Gazelle, cel mai mare star pop din Zootropolis.

„Shakira este extrem de prietenoasă şi sinceră. După ce am întâlnit-o, am regândit personajul. Ea ne-a oferit o perspectivă minunată despre cine e Gazelle”, spune regizorul Rich Moore.

Shakira interpretează melodia originală a filmului, „Try Everything”, scrisă de artista Sia şi duoul de compozitori Stargate.

„Cred cu tărie că au surprins într-adevăr spiritul filmului, nu doar în ceea ce priveşte melodia, ci şi din punct de vedere al versurilor. Este vorba despre a nu-ţi fie teamă de visurile tale şi a fi dispus să lupţi pentru ele”, spune Shakira. Cântecul este unul simbolic pentru călătoria lui Judy Hopps de la a fi un iepuraş într-un oraş mic la a deveni poliţist într-un oraş mare.

Superstarul internaţional a acceptat cu drag să-şi împrumute vocea lui Gazelle: „Sunt extrem de recunoscătoare să fac parte din acest proiect extraordinar”, spune cântăreaţa. „Acest film este frumos, amuzant, inteligent, captivant, şi-l lasă pe spectator cu un mesaj grozav şi o inimă plină de bucurie. Este unul dintre cele mai puternice filme de animaţie pe care le-am văzut vreodată şi îndrăznesc să spun că spectatorii vor fi de acord cu mine”, a completat ea.

Filmul „Zootropolis” este distribuit de Forum Film România a avut premiera în 4 martie, fiind distribuit în format 3D, atât în varianta subtitrată, cât și în cea dublată.

Sursa: tvmania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ