Sfârșit tulburător. Andreea a murit cu doar câteva clipe înainte de a fi cerută de soție, la Turnul Eiffel

1759

O fată din Gilău (Cluj), în vârstă de numai 23 de ani, şi-a găsit sfârşitul la Paris, în timp ce încerca să facă o poză cu turnul Eiffel, chiar înainte să fie cerută în căsătorie de iubitul ei.

Andreea a plecat cu iubitul ei, la Paris, pe 30 martie, pentru o scurtă vacanţă. Andrei, iubitul fetei din Gilău, avea un plan ascuns pentru a o cere în căsătorie, în faţa turnului Eiffel, şi chiar cumpărase un inel pentru cea care urma să devină soţia sa.

Pe 1 aprilie, Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice.

La un moment dat, în timp ce încerca să facă poza perfectă, Andreea s-a împiedicat şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 10 metri.

Totul s-a întâmplat chiar înainte ca iubitul ei să îi ofere inelul şi să o întrebe dacă vrea să fie împreună toată viaţa.

Oamenii aflaţi în zona Palais de Chaillot au sunat disperaţi după ajutor, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe tânăra româncă.

Din nefericire, din cauza loviturilor foarte grave suferite în urma căzăturii, Andreea s-a stins din viaţă.

Ieri, sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Andreea, în localitatea natală, Gilău, din judeţul Cluj.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ