Sfârșit în chinuri teribile pentru un bărbat. Tragedie cumplită în Banat

3891

Un bătrân din Comorâşte şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma unui incendiu. Locuinţa acestuia a fost cuprinsă de flăcări cu puţin înainte de ora 8. Focul a fost lichidat de pompierii de la Secţia Oraviţa. La locul incidentului a venit şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şi poliţişti.

Pompierii cred că incendiul a izbucnit de la o ţigară lăsată aprinsă. Aceştia au găsit corpul bărbatului, în vârstă de 74 de ani, carbonizat. Din spusele vecinilor, se pare că victima locuia singură în casă.

„Două echipaje ale Secției de Pompieri Oravița au intervenit astăzi, în jurul orei 08:00, pentru lichidarea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Comorâște. Incendiul se pare că a pornit de la o țigară și a distrus locuința construită din bârne și pământ aproape în totalitate. Mai grav este faptul că la fața locului pompierii militari au găsit o persoană decedată, carbonizată”.
Citeşte şi: A murit arsă de vie

Pentru evitarea pierderii de vieți omenești, pompierii recomandă cetățenilor să nu fumeze niciodată în pat, când sunt obosiți sau au consumat băuturi alcoolice în exces. Scrumul și resturile de țigări se depun în scrumiere și nu se vor arunca la coșul de gunoi.

sursa: radioresita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ