Serviți bezna din ,,Orașul Luminii?” Enel a lăsat din nou Timisoara pradă întunericului absolut!

384

Ce ironie, ca tocmai în primul oraș iluminat electric din Europa bezna să fie, mai mereu, marca înregistrată a Timisoarei ! Străbătând, cu puțin timp în urmă centrul Timisoarei, de la Catedrală via Bulevardul Mihai Viteazul și până, hăt-departe, pe Brâncoveanu, am observat că tot centrul orașului zace pradă întunericului absolut. Investitorii de prestigiu din fruntea ENEL Banat au lăsat, si în această seară, un sfert din Timișoara fără urmă de lumină pe străzi. Poate ne va ,,lumina” totuși, Bravul primar Robu, pentru ce le plătește, din banii nostri, acestor indivizi din fruntea companiei italiene zeci de mii de euro lunar!

Bezna 1

Că până acum, cu toate că orașul ,,plutește” în beznă, aproape în fiecare seară, dânsul nu a fost capabil decât să se plângă ipocrit că, fiind la mijloc un contract, nu are ce să le facă celor de la ENEL Banat. N-am auzit de impunerea unor penalități firmei cu pricina, or de rezilierea contractului cu această companie care, în loc să livreze lumină, ne umple de bezna apocaliptică !

Cu așa inși de ispravă în fruntea urbei, investitorii italieni vor continua să trăiască boierește pe spatele bieților timisoreni, indiferent că, la adăpostul întunericului, răsar pericole de tot felul ! De la violuri, până la jafuri și, de ce nu, chiar pierderi de vieți omenești !

LĂSAȚI UN MESAJ