Serbările Crăciunului au început la Centrul Expozițional al CCIAT. Video

86

Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, articole din piele și blană, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, articole hand-made, produse alimentare, dulciuri de casă, cosmetice, produse de igienă și sănătate, aranjamente și cadouri tradiționale pentru Moș Crăciun!

Organizatorii au pregătit și un sector aparte ce va fi dedicat vânzării de produse alimentare tradiționale. Tot ce se poate închipui că provine din gospodării în urma prelucrării cărnii de porc se poate găsi aici. Așa cum este obiceiul se pot negocia produse ca: tobă, caltaboși, sângerete, jumere, cârnați de diferite soiuri afumate sau crude. Brânzeturile sunt la mare căutare de asemenea ca și produsele apicole fie de consum fie de cosmetică. Dar și produse mai sofisticate tot de aici se pot achiziționa.

Împortant este ca nimeni să nu lase pe ultima zi vizitarea expoziției. Produsele se dau ca pâinea caldă.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10 00 –20 00 , iar duminică între orele 10 00 – 18 00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ