Sentință grea pentru Sergiu, tânărul care și-a ucis soția într-un apartament din Timișoara

805

Tribunalul Timiș a pronunțat sentința în cazul tânărului de 30 de ani din Gorj, care în mai 2018 și-a ucis soția pentru că, așa cum susținea el, l-ar fi înșelat.

Magistrații l-au condamnat pe Sergiu Olteanu la 15 ani de închisoare cu executare, dar și la plata sumei de 750.000 RON, reprezentând daune morale pentru familia tinerei ucise și 18.359,16 RON daune materiale, conform stirileprotv.ro

Mai mult, tânărul de 30 de ani va trebui să plătească și cheltuieli judiciare ce se ridică, în total, la suma de 19.505,2 RON.

Sentința nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Tânărul, în vârstă de 29 de ani la momentul crimei, și soția lui în vârstă de 26 de ani, se mutaseră din localitatea gorjeană Târgu Cărbunești la Timișoara, cu puțin timp înainte de crimă.

În noaptea de 23 spre 24 mai 2018 cei doi soți s-au certat, iar tânărul a acuzat-o pe soția sa că l-ar fi înșelat. La un moment dat a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Tânăra a decedat, iar bărbatul a luat decizia să se sinucidă. A scris pe peretele din holul apartamentului mesajul „Ți-am spus să nu mă înșeli”, s-a înjunghiat în burtă și a plecat cu mașina.

Poliţiştii spun că a gonit nebuneşte spre ieşirea din oraş. La un moment dat, a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului, cu intenţia de a se sinucide, susţin anchetatorii. Bărbatul a fost grav rănit şi când au sosit medicii la faţa locului, le-a spus că şi-a atacat soţia.

Detaliu șocant la locul crimei din Timișoara. Ce au găsit anchetatorii în casa cuplului

LĂSAȚI UN MESAJ