Semnalul de alarmă al unui medic ATI din Timișoara

544

Familii întregi de români ajung la spital cu COVID, atrage atenția un medic ATI din Timișoara care lucrează acum la Ploiești.

Amin Zahra susține că spre deosebire de valul trei, acum la ATI sunt preluați și pacienți tineri, fără boli asociate cunoscute.

„Trăiesc un sentiment greu de descris, este o combinație între furie și tristețe.

Am stat 20 de minute în UPU, pentru un consult și în timpul ăsta m-am simțit sufocat și nu de la mască, ci de la numărul mare de pacienți care își așteaptă un pat, pe orice secție…Sufocat de ambulantele care vin, nu cu un pacient, ci cu doi pacienți deodată și ce este și mai trist că o parte buna din acești pacienți care vin, au sub 50 de ani.

Știu că aveți o listă lungă cu “motivele” pentru care nu vreți să vă vaccinați, dar vreau să vă spun ceva, și eu am o lista … DE AȘTEPTARE !!! Care e mai lungă decât lista voastră. Diferența este că pe lista mea se află vieți în schimb la voi aberații.
În orice religie se spune: “Să-ți iubești aproapele și să-i vrei binele!”

Și acum vă întreb eu, de unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!

Să pariezi pe viața ta și a altora, doar din orgoliu și încăpățânare și să REFUZI să vezi realitatea.

Zilnic mor sute de pacienți, doar în România, iar la nivel mondial nu au murit atâția oameni din cauza vaccinului și tu, îmi spui că vaccinul omoară!!!

Viața este un paradox …Unii își iau viața, iar alții se luptă pentru viață!!!

Din păcate prea puțini sunt cei care au un stil de viață sănătos, cu o minte sănătoasă.

Cei mai mulți, aleg să trăiască o viață dezordonată, au tot felul de dependențe de care cu greu vor scapă (dacă vor scăpa) în momentul în care realizează că stilul lor duce la tot felul de boli.
Ce nu realizează aceștia este că, pe lângă suferința proprie, vor suferii și persoanele dragi lor, pentru că în majoritatea cazurilor devin dependenți de ajutorul acestora.
Și atunci, dacă tot ne iubim aproapele și îi vrem binele… Nu mai bine stați la coadă la un centru de vaccinare, decât să stai cu zilele în UPU așteptând un pat ???”, a spus medicul

Medicul ATI a mai declarat că peste 90 la sută din pacienții pe care ajunge să îi trateze sunt nevaccinați.

Amin Zahra recomandă vaccinarea, cu atât mai mult cu cât încă nu se poate spune că a fost găsit un tratament eficient pentru COVID.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ