Seminar de informare a agentilor economici privind codul fiscal VIDEO

67


Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Oamenii de afaceri timișeni sunt deja obișnuiți ca din timp în timp, odată cu schimbările legilor financiare să afle noutățile și metodologia de aplicare a acestor măsuri legislative să audă tot ce ar putea să-i intereseze de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.
Azi în Sala Europa a Centrului de Afaceri de pe bulevardul Eroilor de la Tisa a loc un astfel de seminar de reînpospătarea cunoștiințelor necesare în abordarea fiscalității. Seminarul privind noile modificări aduse Codului Fiscal și Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT in parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

Seminarul a fost deschis de președintele CCIAT, Florica Chiriță. Iar dânsei i s-a alăturat și prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu.
Temele abordate au fost din cele mai felurite și au luat forma unor discuții cu răspunsuri punctuale la numite neclarități. Au fost invitați să expună chestiuni de strictă actualitate specialiști recunoscuți în domeniul lor de activitate:
– Mircea Simeria, director executiv colectare la DGRFP Timișoara
– Cristian Iancovici, șef adjunct la Inspecție Fiscală, AJFP Timiș
– Mihaela Vișoiu, șef serviciu Asistență pentru Contribuabili de la DGRFP Timișoara
– Olimpia Dragomir, șef serviciu Registru Contribuabili, Declarații Fiscale Persoane Fizice, AJFP Timiș
– Elena Toth, șef serviciu Asistență pentru Contribuabili, AJFP Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ