Semaforișoara a blocat, marți, toată Timișoara. Ploaia torențială le-a venit de hac șoferilor și pietonilor. FOTO-VIDEO

2359

Este haos în oraș, după o ploaie torențială care cade fără încetare de câteva ore. Cu Pasajul Jiul închis, traficul este un calvar nu doar în zona centrală. Pe bd. Simion Bărnuțiu și Take Ionescu sunt cozi kilometrice de mașini. Și călătorii au de suferit. Unele mijloace de transport în comun au fost deviate și se înregistrează întârzieri serioase.

cozi masini (1)RATT anunță că din cauza ploilor torenţiale din această dimineaţă, pasajele Jiul şi 700 au fost blocate. În aceste condiţii, până la remedierea situaţiei, autobuzele de pe linia 40, Expres 1 şi tramvaiele de pe liniile 4 şi 5 au traseul modificat.

Astfel, linia 40, sensul spre Stuparilor circulă pe strada Oituz – strada A. I. Cuza – calea Sever Bocu – strada Ialomiţa. În celălalt sens, circulă pe Calea Aradului – strada A. I. Cuza – Mărăşti – strada Oituz.

Liniile de tramvai 4, 5, şi 10 vor circula prin Piaţa 700 – strada Iosif Nemoianu – strada Gheorghe Doja.

Linia Expres 1 va circula prin Mărăşti.

De asemenea, liniile de autobuz 33, Expres 8 şi Expres 7 vor întoarce în parcarea centrului comercial din Şagului, acestea nemaiputând trece pe sub pod din cauza apei acumulate.

Linia 13 de troleibuz a fost suspendată până la remedierea situaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ