Șeful Poliției Române, despre prinderea criminalului din Timiș

720

Șeful Politiei Române Ioan Buda, sosit ieri seara la Timișoara, pentru a urmări îndeaproape operațiunea de capturare a lui Ionel Marcel Lepa, bărbatul căutat pentru tâlhărie, care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, a declarat, după capturarea criminalului, că este meritul colegilor săi că l-au prins, potrivit news.ro

De asemenea, Ministerul Afacerilor Interne a postat pe Facebook o imagine din momentul capturări, însoțită de mesajul: „Prinderea lui nu poate șterge durerea imensă provocată de pierderea colegului nostru, Cristian Amariei!”.

Ioan Buda a declarat că Lepa avea pistolul la brâu în momentul capturării şi borseta cu gloanţe lângă el.

”Am promis că ies şi discut cu dumneavoastră pentru că am avut cu colegii de studiat mai multe piste, am desfășurat mai multe activități complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal, se efectuează cercetări la faţa locului şi colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistență. Avea şi pistolul şi mai avea şi cartuşele la el. Da, avea pistolul la brâu şi avea borseta lângă el… Sa lămurim o problemă. Discutăm de modul de organizare a misiunii defectuos. Eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu la intervenție, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obținut. După cercetarea la faţa locului veți primi toate detaliile”, a declarat șeful Poliției Române Ioan Buda.

Șeful Poliției Române a sosit în Timiș luni seara şi s-a oprit direct la Recaș, acolo unde a fost constituit un centru de comandă pentru prinderea criminalului, la sediul Poliției Recaș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ