Șeful ISU Banat, mesaj emoţionant pentru medicii de la Boli Infecţioase, după ce a fost tratat de COVID-19

    91

    Șeful ISU Banat, Lucian Mihoc, a transmis un mesaj de mulțumire medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara care l-au tratat de COVID-19. Mihoc a fost internat la începutul lunii după ce s-a infectat și boala a evoluat nefavorabil. Acesta era nevaccinat, dar a scăpat cu viață.

    Acum îndeamnă oamenii să se imuneze. „Vă adresez toate mulțumirile mele pentru profesionalismul, atașamentul sufletesc pentru fiecare pacient și dedicarea de care ați dat dovadă. Am trăit momente de neînchipuit, am văzut oameni cum se sting în jurul meu, am înțeles cât de prețioasă e fiecare gură de aer și cum viața se poate scurge în minute, iar în urma să rămână copii, mame, tați ori frați ce-și plâng neputința de a fi putut impiedica deznodământul. Sunt profund recunoscător că, datorită dăruirii dumneavoastră, întregului personal medical, astăzi mă aflu înapoi lângă familia mea.

    În cele aproape două săptămâni cât m-am aflat pe patul de spital, am putut vedea cum dumneavoastră scrieți istorie, zi de zi, cum faceți imposibilul, cum smulgeți vieți din ghearele morții cu atâta încrâncenare. Pentru tot ceea ce faceți între zidurile acestui spital și poate nu se vede din afară, vă transmit întreg respectul meu și toată recunostința. Am înțeles în aceste zile de cumpănă cel mai important lucru: virusul nu va dispărea ușor, însă, dacă nu mai amânăm vaccinul, numărul de infectări va scădea. După această teribilă experiență, îmi doresc ca lumea să înțeleagă importanța imunizării cât mai rapide. Pentru siguranța fiecăruia dintre noi, pentru cea a familiei și a celor din jur, dar și pentru a crește șansele de revenire la normalitate”, este mesajul, col. Lucian Vasile Mihoc, șeful ISU Timis.

    LĂSAȚI UN MESAJ