Şefii de la DRDP Timiș printre cei luaţi la rost de ministrul Transporturilor

204

În urma vizitei pe şantierele autostrăzile din ţară, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastucturii Rutiere, Ştefan Ioniţă, au chemat de urgenţă la Bucurşti toţi directorii direcţiilor regionale de drumuri din ţară. Le-au cerut mai multă implicare şi deplasări pe teren.

Ministrul Transporturilor le-a cerut „tuturor directorilor regionali ai CNAIR SA să fie prezenți mai mult pe teren pentru a supraveghea atent lucrările de pe șantierele aferente fiecărei DRDP”.

“Am să vin inopinat în județe, fără presă, și în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-ați rezolvat, la următoarea ședință nu vom mai discuta în aceeași formulă.”, a spus ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

“Vă cer tuturor mai multă atenție și implicare în activitățile pe care le desfășurați, altfel măsurile luate vor fi drastice. Trebuie să arătăm cetățenilor ca suntem bine intenționați și că putem gestiona cu success problemele ce apar inerent în acest domeniu de activitate. Pe lângă monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în execuție, trebuie să demarați proceduri noi pentru ca în perioada următoare să începem și alte lucrări necesare imbunătățirii infrastructurii rutiere..”, a transmis directorul CNAIR, Ştefan Ioniţă.

Discuțiile au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuție și întreținere, continuarea controalelor pe șantiere, precum și posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ