Şef IPJ, rănit într-un accident rutier: A fost lovit de o maşină în timp ce se afla pe motocicletă

852

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a fost rănit uşor într-un accident produs sâmbătă în localitatea Mangalia. Comisarul şef Constantin Dancu se afla pe motocicletă şi a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat de 78 de ani.

Potrivit IPJ Constanţa, accidentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 14.00, pe strada Oituz din Mangalia. Poliţiştii susţin că accidentul a fost provocat de şoferul unei maşini care nu a respectat indicatoarele rutiere.

„Un bărbat de 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie către Liceul Economic şi, ajungând la intersecţie cu strada Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, astfel că a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef Constantin Dancu”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Aceştia mai spun că şeful IPJ Constanţa a fost rănit uşor în urma impactului. „Inspectorul şef se afla în timpul liber şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge”, au mai arătat reprezentanţii IPJ Constanţa, într-un comunicat de presă.

Şi şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta nu a suferit vătămări corporale.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ