Șef din cadrul Poliției Timiș, ascultat în timp ce povestea despre înființarea unui studio de videochat!

460

Şeful Serviciului Arme din cadrul Poliţiei Timiş a fost înregistrat în timp ce discută despre deschiderea unui studio de videochat cu amanta sa şi propune ca fetele să se îmbrace în profesoare sau în poliţiste, scrie ziarul Adevărul. În replică, polițistul a spus că lucra sub acoperire. Nicolae Boia a fost șeful Poliției Timiș, iar în prezent este şef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Timiş. Bărbatul este acuzat de fosta iubită care este profesoară de matematică la un liceu din Timișoara de şantaj şi hărţuire. Aceasta a mai spus că polițistul s-a folosit de un echipaj de Poliţie ca să o recucerească, iar DNA a deschis o anchetă. Între timp au ieșit la iveală mai multe detalii despre șeful de la Arme.

Boia participă, împreună cu amanta sa şi cu Ioan Mihoc, la o discuţie cu un consultant din domeniul afacerilor de videochat. Dicuția ar fi avut loc în vara acetui an, iar consultantul le oferă poliţistului, amantei sale şi omului de afaceri prezent la discuţie sfaturi despre ce înseamnă deschiderea unui videochat.

La un moment dat, în discuţie intervine şi Nicolae Boia, care propune ca una din camerele viitorului studio de videochat să fie amenajată sub forma unei săli de clasă. „Să te gândeşti la o sală de cursuri clasele IV-VIII, cu tablă, ajută?”, spune Boia, care propune şi ca fetele să fie îmbrăcate în poliţiste. „Cât de nazi, cât de…Io-s mai de la ţară. Eu aşa văd”, mai spunea şeful de la Arme în timpul discuţiilor.

Profesoara cu care şeful de la Arme a avut o relaţie a confirmat discuţiile, arătând că acestea au avut loc la propunerea lui Nicolae Boia. „El foarte tare a vrut să facă un salon de videochat şi m-a rugat pe mine să intervin că el nu poate să apară. Eu am spus că nu vreau să mă bag şi a zis să particip măcar la o discuţie să îmi dau cu părerea. A fost discuţia respectivă. Tot îşi dorea. Nu ştiu sub ce formă şi-a făcut procedurile. El a insistat, el a vrut, el s-a folosit de oameni ca să facă lucrul acesta, căuta tot timpul conexiuni şi persoane de încredere care să se ocupe”. Ioan Mihoc, omul de afaceri care a participat la întâlnire, a confirmat discuția despre deschiderea studioului de videochat, dar spune că „nu s-a concretizat nimic”. În schimb, șeful de la Arme a spus că lucra sub acoperire. „Iar sunt aruncate tot felul de zvonuri. O să se verifice. Aveam informaţii şi pe tema asta. Există înregistrări într-adevăr. Am discutat cu organele abilitate. Documentarea înseamnă să ştii despre ce este vorba. Se încearcă să se aducă în relief anumite aspecte care se documentează pentru a merge pe masa procurorilor”, a declarat şeful Serviciului Arme din cadrul Poliţiei Timiş.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ