Șef de Poliție cercetat pentru că a condus beat. A fost prins de subalterni

117

Şeful Poliţiei din Câmpia Turzii a fost depistat conducând un autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică sub 0,80 mg/l, în urma efectuării probelor de laborator, după ce a refuzat să sufle în aparatul alcooltest.

„Rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibaţie alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracţiune. Prin urmare, faţă de poliţist vor fi dispuse măsuri de sancţionare contravenţională. De asemenea, verificările pe linie disciplinară continuă (…)”, se arată într-o informare trimisă, vineri, de IPJ Cluj.

Poliţistul a refuzat să sufle în aparatul alcooltest, după ce a fost oprit de alţi agenţi în timp ce conducea un autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul penal.

„Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Sursa: agerpres.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ