Secția de Neonatologie a Maternului va fi modernizată de asociația „Cetatea Voluntarilor“

137

Voluntariatul a salvat secții spitalicești din degradare până acum. Tot prin voluntariat și multă dedicare, alte unități spitalicești sunt pe cale să fie puse la punct. Secția de Neonatologie a Spitalului Matern va fi reabilită, anunțul fiind făcut de inițiatoarea proiectului, Anamaria Popa, președinte al asociației „Cetatea Voluntarilor“. „Direcția de Sănătate Publică a dat aviz favorabil asociației «Cetatea Voluntarilor», în vederea reabilitării secției“, a spus Anamaria Popa.

De luna trecută, Anamaria Popa, președinte de asociație cu experiență vastă  în voluntariat face parte din board-ul Federaţiei Volum, asociație care reunește 85 de organizații din ţară. Federația Volum este federația care sprijină mișcarea de voluntariat din România, având rol de asociație umbrelă în domeniul voluntariatului, cu reprezentare la nivel național.

Cunoscută și apreciată pentru campanii și acțiuni, Anamaria a demarat proiectul de reabilitare a mai multor secții din cadrul Spitalului Județean Arad. Vorbim de cele pentru copii, Matern și altele.

Toată lumea poate contribui cu câte puțin pentru modernizarea unităților spitalicești arădene. Asociația „Cetatea Voluntarilor“ a mobilizat de-a lungul timpului arădeni și nu numai, pentru campanii ample de donații, dedicate sistemului medical. „Donația prin SMS este cea mai la îndemână metodă de a contribui la o cauză de care îți pasă. Trimite «Drag» prin sms la 8864 și donează 4 euro pe lună“, este mesajul lansat de Anamaria Popa.

Sursa: glsa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ