14.3 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Se va bloca Timișoara o dată cu redeschiderea școlilor? Viceprimarul Ruben Lațcău dă asigurări că mai multe șantiere vor fi închise până săptămâna viitoare

AdministrațieSe va bloca Timișoara o dată cu redeschiderea școlilor? Viceprimarul Ruben Lațcău...

Șantierele de pe mai multe străzi din Timișoara, unde traficul a fost dat peste cap din cauza lucrărilor, vor fi închise până la începerea școlii, dă asigurări viceprimarul Ruben Lațcău.
Invitat în emisiunea Pulsul Zilei de la Radio Timișoara, viceprimarul a explicat care este stadiul lucrărilor pe străzile la care s-a lucrat în timpul verii:

“Am planificat intervenții și refaceri peste vară și am planificat intervenții la rețeaua de apă-canal, în așa fel încât, la începutul școlii, în septembrie, o mare parte din aceste lucrări să fie finalizate și să putem să circulăm mai bine în Timișoara. Lucrarea de apă-canal de pe Calea Aradului și de pe Calea Torontalului va fi finalizată, inclusiv cu refacerea asfaltului. Pe Aleea Ripensia, de la stadion și până pe Michelangelo, a fost finalizată, deja a fost refăcut stratul final de asfalt. Piața Consiliul Europei este finalizată, mai este o singură bretea care va fi terminată. Când va începe școala, se va putea să se circule fluent”, spune Ruben Lațcău.

Ruben Lațcău amintește că lucrările la bulevardul Cetății trebuie terminate până la sfârșitul acestui an, iar la Stan Vidrighin până anul viitor în iunie.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Citește și :