Se știe care sunt profesorii care fac parte din comisiile de evaluare a examenelor pentru absolvenții claselor a VIII-a din Timiș

553

Sala festivă a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu” Timişoara, a găzduit astăzi tragerea la sorţi a componenţei comisiilor din centrele zonale de evaluare, pentru absolvenţii clasei a VIII-a.

Au fost constituite patru centre de evaluare cu un total de aproximativ 230 cadre didactice:
– Comisia 1 – Şcoala Gimnazială Nr. 30 Timişoara
– Comisia 2 – Şcoala Gimnazială Nr.18 Timişoara
– Comisia 3 – Liceul Teoretic Grigore Moisil

– Comisia 4 – Liceul Teologic Baptist

sedinta ISJ 1

Comisiile au fost constituite, în baza tragerilor la sorţi după propunerile făcute de către şcoli. A fost întocmită de asemenea şi o listă de rezerve, în eventualitatea vreunei lipse anunţate motivat sau nemotivat, profesorii care au rude printre copii, sau copii proprii printre absolvenţi neavând dreptul să facă parte din nici o comisie.

Înaintea examenelor va avea loc o şedinţă de instruire a membrilor comisiilor. Examenele sunt supravegheate video.

Sedinta ISJ 2

„Astăzi are loc tragerea la sorţi a comisiilor din centrele zonale de evaluare, întâlnire cu directori de şcoli, preşedinţi de comisii, responsabilii cu supravegherea şi monitorizarea audio-video. Sunt 54 de centre, din care 18 în Timişoara, restul în judeţ. Am făcut mai multe centre faţă de anul trecut pentru a preîntâmpina transportul copiilor dintr-o localitate în alta. Primele rezultate vor fi afişate în 26 iunie până la ora 16,00, contestaţiile până la ora 20,00, şi rezultatele finale în 30 iunie” a spus inspector şcolar general adjunct Mihaela Petrov, preşedinte al comisiei judeţene.

În acest an şcolar au terminat clasa a VIII-a în jur de 5100 elevi, însă examenul de evaluare naţională va fi susţinut de un număr de 4308 de candidaţi

LĂSAȚI UN MESAJ