Se schimbă, brusc, vremea în Weekend

160

Meteo, vremea în weekend 19-20 mai. Vremea se anunță una instabilă și se anunță averse puternice în mai multe zone ale țării.

Pentru ziua de sămbătă, 19 mai, vremea va fi predominant frumoasă în sudul țării, cu temperaturi care vor atinge o maximă de 27-28 de grade Celsius. Se anunță o zi însorită, cu temperaturi normale pentru această perioadă și cu o temperatură minimă de 14 grade celsius pe timpul nopții. Instabilitatea atmosferică cu fenomene de ploi torențiale și cantități de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat vor cădea în vestul țării, în nord-vest și centru. Ploile vor fi de scurtă durată.

 

Temperaturile de sâmbătă vor fi în ușoară scădere față de cele de vineri, și asta din cauza instabilității atmosferice și a ploilor.

Duminică, cerul va fi parțial înnorat pentru majoritatea zonelor din țară, urmate de perioade senine, iar în estul țării vor fi ploi puternice însoțite de descărcări electrice. Cu toate acestea, temperaturile vor fi mai ridicate decât sămbătă și se va resimți o încălzire a vremiii.

Tot în estul țării vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile se anunță destul de scăzute și nu vor depăși 17-18 grade celsius.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ