Se rupe lanțul de iubire între Dragnea și Grindeanu? Ce s-a întâmplat astăzi între cei doi!

8784

Senatorii PSD s-au întâlnit, joi și vineri, la un hotel de lux din Tulcea, de pe malul Dunării. Au fost prezenți președintele PSD Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu. Răceala relației dintre cei doi lideri ai PSD a fost constatată de senatorii PSD prezenți la reuniunea din Tulcea. Dovadă a conflictului mocnit dintre cei doi lideri ai PSD stă și vizita premierului Sorin Grindeanu, singur, pe Șantierul Naval din Tulcea scrie DC News.

După amânarea, probabil până la ,,calendele grecești”, a deciziei Curții Constituționale în legătură cu dosarul lui Dragnea, poziția teleormăneanului devine tot mai delicată în fruntea PSD. Acesta a sperat că, printr-o hotărâre rapida a Curții, urma să-și clarifice poziția de viitor prim-ministru cât mai curând posibil. Ori amânarea în speța cu pricina riscă să-i șubrezească tot mai serios poziția de autoritate în fruntea PSD, unde, deja, sunt tot mai multe voci care au început să-l conteste.

În aceste condiții, bănățeanul Grindeanu nu stă nici el cu mâinile în sân și e limpede că încearcă să coalizeze în jurul său cât mai multe forțe interne din partid. De văzut, prin urmare, când și în ce context anume unul dintre cei doi îi va da ,,lovitura decisivă” celuilalt! Pentru că e greu de crezut că această dualitate a puterii, cel puțin bizară din perspectiva guvernării politice, va dura prea mult în fruntea partidului de guvernământ.

LĂSAȚI UN MESAJ