Se pregătește amenajarea unui nou parc la Timișoara, cu sprijinul studenților

1074

La Timișoara se pregătește amenajarea unui nou parc, în viitorul apropiat. Este vorba de spațiul verde situat între strada Lacului și strada Paul Constantinescu. Acesta va fi realizat și cu sprijinul mai multor studenți din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

Tinerii de la specializarea Peisagistică își vor prezenta soluțiile de amenajare a spațiului verde în cadrul unei expoziții inedite de proiecte studențești. Evenimentul poartă numele „Amenajarea unui nou parc în Timișoara prin ochii profesioniștilor în devenire” și are loc joi, 16 iunie, de la ora 10.00, la sediul universității.

Expoziția este rezultatul colaborării dintre specializarea Peisagistică din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură și Direcția de Mediu, venind cu soluții concrete de punere în valoare a unui spațiu verde cu mare potențial peisagistic din Timișoara„, transmite Universitatea de Științe Agricole.

2 COMENTARII

  1. nu va chinuiti studenti ca sa propuneti solutii de amenajare. Vor fi luate in considerare cele facute de profesori iar ale voastre vor fi de umplutura

LĂSAȚI UN MESAJ