Se opresc căutările în Munții Almăjului, vor fi reluate dimineață – video

407

Un număr de 50 de persoane sunt angrenate în căutarea bătrânului dispărut într-o pădure din Caraș-Severin. Azidimineață s-au reluat căutările bătrânului pierdut în pădurile din zona Borlovenii Noi din Caraș-Severin. Din păcate nici ziua de azi nu a fost rodnică așa că, la lăsatul serii, acestea au fost oprite din nou.

În această operațiune de găsire a bărbatului de 74 de ani dispărut încă din data de 9 decembrie sunt angrenate 50 de persoane. Este vorba despre pompieri, jandarmi, salvamontiști, polițiști, echipe SVSU, cărora li s-au alăturat 5 lucrători ai Ocolului Silvic și voluntari.

Vă reamintim că bătrânul a plecat în 9 decembrie împreună cu alți doi locuitori din Borlovenii Noi, în pădure, și nu s-a mai întors. Cei care au sunat la 112 să anunțe dispariția au fost cei doi consăteni care au realizat ieri că acesta nu a mai ajuns acasă.

Pădurea din zona Borlovenii Noi a fost scotocită și ieri de către echipele constituite sub coordonarea ISU Caraș-Severin până la lăsarea întunericului, fără niciun rezultat.

LĂSAȚI UN MESAJ