Se lucrează în forță pe şantierele autostrăzii din vestul ţării

1001

Constructorii tronsoanelor de autostradă din vestul ţării şi-au făcurt un obicei din a transmite, cu ajutorul reţelelor de socializare, imagini de pe şantiere. Cum se lucrează şi cât de mobilizate sunt firmele se poate vedea din ultimul colaj cu fotografii realizate pe şantiere.

Potrivit DRDP Timişoara, se munceşte la „infrastructuri pentru pasaje, taluzări, montare de parapete și panouri fonoabsorbante, consolidări, săpături, operațiuni de cofrare, suprastructuri și multe, multe alte activități au loc în fiecare zi pe cele trei loturi aflate în lucru pe #A1 Lugoj-Deva. Imaginile de mai jos surprind doar o mică parte din activitatea sutelor de muncitori mobilizați de antreprenorii de pe loturile 2, 3 și 4”.

Lotul 2 din tronsonul Lugoj – Deva are 28 de kilometri şi o valoare de 562 de milioane de lei. 15 kilometri au fost dechişi anul trecut, urmând ca restul de 13 să fie gata în martie 2020. Stadiul este de aproape 60%.

Lotul 3, din acelaşi tronson, se întinde pe 21 de kilometri şi construirea lui costă 580 de milioane de lei. Lotul va fi deschis, potrivit contractului, în august anul acesta, lucrările avansând repede spre stadiul de 80%.

Lotul 4, cuprins între Ilia şi Şoimuş, are 22 de kilometri şi investiţia se ridică la 420 de miliane de lei. Asfaltul va fi dat în exploatare la finalul acestui an, în decembrie. Stadiul lucrărilor este de 52%, dar constructorul crede că va termina lucrarea la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ