Se întâmplă în Secolul XXI, într-un spital din Banat: nu mai există bani pentru medicamente din cauză că are conturile blocate!

536

Cine mai credea că situația din sistemul sanitar este pe cale de a se schimba, în bine, s-a înșelat amarnic. O demonstrează Spitalul Muncipal din Caransebeș, alflat în stare critică pentru că are conturile blocate.

În prezent spitalul în cauză nu mai are bani nici măcar pentru medicamente. Salvarea ar putea veni de la Ministerul Sănătăţii. În plus, conform Radio Reșița, dacă se va primi o sumă de bani importantă, conducerea unităţii ar putea reabilita încontinuare etajele superioare ale spitalului.

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean, este îngrijorat de soarta municipalului. El încearcă să găsească o soluţie, pentru a scoate spitalul din impas. Edilul a cerut ajutorul şi de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin dar şi de la Guvern pentru a putea achita arieratele.

Chiar dacă spitalul din Caransebeş este în momentul de faţă în administrarea Consiliului Local, primarul Felix Borcean nu ar avea nimic împotrivă ca acesta să fie preluat de Ministerul Sănătăţii, aşa cum a funcţionat în urmă cu câţiva ani.

LĂSAȚI UN MESAJ