Se întâmplă în Banat! Angajați ai unei primării s-au apucat să sară pe geam din instituție. Vezi motivul

2036

Întâmplare de pomină în județul Caraș-Severin! Primarul comunei Lăpușnicu Mare, Mihaela Drăgilă, cel mai proaspăt ales dintre primarii cărășeni, a decis să blocheze accesul în instituția pe care o conduce. Măsura, după cum a precizat primărița pentru reper24.ro, a venit ca urmare a unei ședințe stabilite cu angajații primăriei, care s-a dorit a fi una nedisturbată de cei care intră și ies din primăria Lăpușnicu Mare.

Măsura a fost luată pentru 10 minute esențiale pentru ieșirea din situația de criză generată de contabilul primăriei și resimțită de întregul județ, așa cum somațiile Serviciului de Sinteză și Asistență a Elaborării și Execuției Bugetare Locale confirmă. La baza situației create stă faptul că unul din angajații Primăriei Lăpușnicu Mare, contabilul Ilie Spăin, nu și-a dus la bună îndeplinire obligațiile pentru care este remunerat din bugetul localității, acesta reușind „performanța“ ca prin indolența de a nu transmite în timp util documente de ordin financiar să blocheze activitatea Finanțelor Publice din Caraș-Severin.

Având și în trecut nenumărate divergențe cu angajatul său, conflict care a degenerat până la amenințarea cu suprimarea vieții edilului de către contabilul aflat în stare de ebrietate, primarul comunei a decis ca în timpul ședinței primăria să fie încuiată pentru ca nimeni și nimic să nu deranjeze desfășurarea acesteia. Cert este că în urma unui schimb de replici contabil-primar, primul a recurs la ieșirea din clădirea unității administrativ teritoriale într-un mod specific amanților… pe geam. Contabilul nu a mai revenit la serviciu după părăsirea primăriei la ora 12:45. Edilul Mihaela Drăgilă a luat măsura mustrării scrise (a doua de acest gen pentru contabil) după care a tăiat orele angajatului.

Sursa: reper24.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ